lørdag 14. april 2012



 Trær ...og mose...fine farger og former....lyset som skinner og lager farge og former....





Naturen her jeg bor en dag i april



Skyer og natur...


Naturen har påvirket meg hele livet..

Så jeg har lyst å vise litt av det som innvirker på meg i hverdagen,da blir det vel ikke en ren strikkeblogg,men synes det er kjekt å vise hva som kanskje inspirerer og får meg til å bruke de kreative evner...

Blir bilder med motiv fra naturen ,arkitektur,stiler,interiør og mennesker ,vinter ,vår,sommer og høst...om jeg ser mønster på hus og stil fra design,menneskers stil...og klær..

Liker å gå på Fretex,da jeg også er miljøbevisst..og prøver å tenke miljø hver dag...men mye som frister i butikk og alt vi handler er det jo plast og papp på...men noe kan vi klare å gjøre!!..det har jeg tro på...ojh...dette blir visst mer enn en strikkeblogg..,.men kan vel kanskje lage en blogg til om miljøvern og natur?mange ideer kommer frem...

Håper dere ser noe dere liker her inne og etter hvert skal jeg prøve å finne ...ut hva jeg skal blogge om...eller litt forskjellig?
Hva synes dere? jeg blir glad for både ros og ris og kommentarer..

Ønsker dere uansett en flott lørdag...jeg er enda litt tufsen fra infeksjon i kroppen,så ordner litt hjemme og setter meg og strikker ferdig...en hals..Håper å begynne på en ny hals i kveld..men må snart bestille nytt garn,så alle i familien en hals med den fargen de ønsker..:)  

Klem ;)