mandag 23. april 2012






 Blomst i fra sist vår....

Men  vil snart ut å lete i skog og på marken...så det fine synet av hvitveis jeg får...den er nydelig der den strekker seg mot solen og skinner som en prinsesse av skogen...en av de mange fine mark og ville blomster...

 

 

Det er så fint å få energi og oppleve vårens små "mirakler"synes det blir mer spennende for hvert år...det er vel alderen..hi..hi.men vinterene blir ofte litt lange om vi har vært mye syke...og da varmer det med sol og blomster.. ;)


I dag  regner det..lett..men det er lyst og ikke kaldt...Jeg liker faktisk regnet...går gjerne turer i full "bergensbunad"(regntøy) når det høljer ned eller  i en sommer skur...da blir luften så frisk og god..etterpå...(bare det ikke fortseter i ukesvis....unntak! ) 

Da blir  alt  enda bedre når solen titter frem...eller jeg kan komme inn til en varm stue... 

 

Her fra tur i skogen en sommer..fant et tre ...som fristet til å klatre i....godt å være litt barnslig..:=)


Håper dere nyter våren enten i regn eller sol...i natur eller stue...nå skal jeg ta en pause fra blogg..og nett..og få strikket litt videre på sokkene mine..skal.."grøss"...strikke hæl..men med tungen rett i munnen..det kan vel ikj være ...så vanskelig..he.he..;)Det skal eg få te vet du! :-)

 

Ha en fin kveld!


Klem Annki:-)