lørdag 21. april 2012

Grind og mur med sjel


I dag ble det ikke tid til tur,måtte bli med min kjære på noen oppdrag...og fant ut at eg måtte ha blomster som liver litt opp på uteplassen vår her...Selv om naturen er flott,så tar det litt tid før blader og ville blomster kommer frem.

 

Så vil vise dere noen bilder fra en tur her i uken.Det er ofte steinmurer som fasinerer meg,og denne grinden går vi alltid forbi på stien.Synes den er så fin...selv om den er enkel...

 

Steinmuren er på et gammelt hus som er forlatt...men ikke så lenge siden en eldre dame bodde der...uten vann innlagt..så tenker på hvordan det må ha vært på vinteren...litt romantisk kanskje ..men det var vel mer realistisk..som  at sånn var det jo bare.!..Rart med det man er vant med? 

 


Men har kommet godt igang med labbetussgarnet og strikker sokker...og gleder meg til i kveld ,da skal jeg hvile bena i sofaen og strikke så mye jeg orker..hi,hi...blir vel litt rar...av å ha strikkedilla..men godt å ha noe så enkelt som strikketøy å forholde seg til i denne kompliserte verden? Men ting føles jo litt bedre når man skaper noe...så det er jo ett positivt punkt!

 

Men nå må jeg komme igang med å plante blomster,roser,fioler,stemorsblomster  og margeritter og litt fin rosa  lyng og enda mer fioler som min kjære...bare måtte ha...hmm..ja han må jo ha litt å bestemme i hagen også..;)

Ønsker dere alle en riktig fin lørdags kveld med og uten strikking..

Annki :-)