onsdag 2. mai 2012




Spontan tur på 1.mai!

På Ostereidet,Lindås Kommune. 

(utenfor Bergen)




Det ble en nydelig dag her i Hordaland/Bergen den 1.mai. 

Og da vi var i kaffebesøk hos kjente inærheten tidlig på dag,tok vi en tur her min kjære var  som barn og ungdom.Det var visst litt ...tyngre .....:) ...å gå de svingete bakkene i dag,enn for tjue/tredve år siden..;) Men det skulle vise seg å bli en uforglemmelig tur,da utsikten kom frem på vei opp.


 

(p.s:her ser dere min kjære lange ut ..da jeg  "måtte" ta bilder av ...blomster og utsikt..)

Da jeg har høydeskrekk..:/ )var jeg usikker på om det ble en behagelig tur,men det var ingen frykt da jeg fikk se den nydelige utsikten mot øyen Osterøy,og alle fjellene rundt..Det ble mange inntrykk på vei opp,med fine hyttetun og gamle gårder og steingarder...

Og da vi nådde toppen og enden på veien traff vi noen søte små sauer,med korte horn....men de sprang..på sine små bein..da de så oss..hi..hi..med påskelammene på slep..men de snudde seg nysgjerrig og så litt på oss..:)  
så søte .. fine..små!. :=)

Se kor fine de står der...:) herlige dyr...!

 

Med denne utsikten begynte vi på turen ned igjen.....til "sivilisajonen"..ja,min kjære ble nok overrasket...da jeg sa .;"skulle jo gjerne ha satt her til dagen var over jeg" !! Hi...hi..ja,kanskje både høydeskrekken og stresset i hverdagen slipper taket...?
 

Det blir nok flere turer hit og andre fine steder i fylket..er det noen som har tips for turer,er det bare å kommentere eller sende via min mail:annkristin.shauks919@gmail.com,er takknemlig for fine nye turmål! ;)

Må bare vise den nydelige blomsten jeg fant nesten ut på beitet..en type"fiol"?
Håper dere også har hatt noen fine dager i solen,enten på tur eller hjemme i hagen..
Blir jo ikke mye strikke-prat dette...men er igang....igjen med en lue i lys grått som er designet av Marte Helgetun..(se Ravelry.com) en fin lue i perlestrikk,med  sjal i samme stil, mønster på hennes nettside:martehelgetun.no.

 

 


En "Pus"..vi bare måtte hilse på...han var på vei oppover ...og så etter fugl eller mus..mjauet så fint og hyggelig atte! ;)Kan sjønne han måtte få litt kos,hos "dyrevennen",min kjære..som lokker til seg alle dyr...;)


Ønsker dere en fin mai-uke!  
Hilsen Annki :-)