fredag 4. mai 2012

Hei alle Bloggere og andre gjester!

 Nå har Skiltmax gratis skilt til de som skriver ordet dørskilt i bloggen sin,så sender de skiltene i løpet av kort tid!!Flotte greier!

Klem Annki:-)


hvitveisen stråler ...

Ville bare dele et bilde som jeg er glad i..ser jo så mange fine blomster nå...selv om regnet er her..så bretter de seg ut ..når solen kommer..;)

En fin fredagskveld til dere..nå skal jeg strikke og se på tv!.

 








Nytt orange prosjekt... 

Ble inspirert ...da jeg skulle spise en clementin...og husket det flotte ,fargerike bomullsgarnet jeg hadde liggende...Har bare ventet på en koselig stund å begynne på kjøkkenkluter og kjøkkenhandkler.

 


 Kjøkkenkluten tar form,på rundpinn nr:5.Garnet er Drops Paris bomull,

Har flere farger,som skal strikkes i små-rutemønster,større ruter og perlestrikk,falsk vrangbord og evt.glattstrikk... se tidligere innlegg om Dropsgarn..."Fargerikt garn"... 


 Men jeg kjøpte det via Norwegian Spirit sin nettside.norwegianspirit.com

Men det jeg ikke visst da,var at de har er en butikk her i Bergen.

På togstasjonen i sentrum,inne ved perrongene.

Da jeg var innom byen sist var jeg innom butikken.Det var en opplevelse for en som har strikkedilla...og liker fargene..i garn! :=)

 

Ble også glad da de hadde garn på salg,kjøpte  noe effektgarn,som kan brukes til en lue eller sjal...rosa og grønt..knallfarger...;) 

 

Har ...lyst å begynne på en hals til en niese....i Alpakka,tynn koksgrå....(har jo tid i kveld...kan kose meg med det...og "The Voice",tv programmet..)men ser solen ute ...og tror jeg ..bare må gå en tur...før regn og kulde tar tak igjen her i vest...:/

Ønsker dere en fin og god fredag.. og helg!

Hilsen Annki:-9