torsdag 7. juni 2012

Mine...interiør-drømmer...


 
Disse tapetrullene fant jeg på Fretex!De sa meg at disse kan du få bruk for...;) Men kjøpte de ikke med en gang...de lå der en uke eller mer..og da bestemte jeg meg for å bare kjøpe de...selv om jeg måtte bære de med meg på bussen og handle etterpå..(min kjære hadde ikke fri..:) )

Drømmer om at de skal få pryde en vegg i et gammelt hus....kanskje med en tømmervegg eller panelte vegger på de andre veggene?...
Ble mange ideer...og surfer innom alle interiørbollger jeg liker...med litt romantisk stil!


Selv om fargen kan virke litt kjedelig..og jeg liker egentlig ikke "blått" ..men liker mønsteret og tonene i det ensfargete...Ser det for meg i en stue elelr et soverom..eller kanskje en gang?Det får være et langsiktig prosjekt...å samle på det jeg liker og ser kan passe sammen...til mitt "drømme-hus" eller leilighet!

Det kan vel ikke være tilfeldig...at fargen passer til serviset og lopper som jeg kjøper? ;)


Måtte bare vise...at jeg nok er bitt av basillen!
Liker den landlige og koselige stilen...men her vi bor nå er det for moderne og helt ulik stil,moderne på badet og kjøkkenet...Men veggene er malt i fine farger og det er lyst..Så prøver å få litt av min drømmestil inn i interiøret...

Men min kjære har jo møbler han hadde med seg..da vi flyttet sammen,.som er flotte..."i sin stil",mørkt treverk til spisebordet...og krakker...Men vi har blitt enige om (!!)at det bordet tar for mye plass...så er på jakt etter et enkelt men "landlig"spisebord..gjerne litt grovt i furu..bare det ikke er for stort..

Så gleder meg til hver gang vi skal innom "vår"bruktbutikk!Og ser vi noe  fint på Fretex...er det vanskelig å gå hjem uten akkurat "DEN"tingen..Hi..hi...:)

Fant dette skiltet på bruktbutikken..Fint synes jeg! ;)

Ser nå at gradestokken stiger i takt med solen...så det blir en flott dag ute!Har alltid arbeid ute i hagen og vil gå en tur før middag og ta litt bilder..
En fin sommer -dag til dere!