mandag 7. mai 2012




 På Loppe-kafe!


Mine nye "skatter"..fant jeg på loppe-kafe,på min gamle skole"Stend-jordbruksskole".

.En kunstmaler hadde salg av  ting hun brukte til en kunstskole for barn(stilleben å male etter),da hun må flytte ut fra sitt attelie,etter syv år.(Stod skilt ved veien og pil inn mot de hvite husene..)

Det var mange fristende ting der,alt fra smykker til skap og kommode...og fine blomster hadde hun pyntet med,i potter som var til salgs.;)Det var virkelig koselig der med servering av vafler og kaffe.

Da jeg bodde i samme huset (for ca 25 år siden)i atelieet ,var det rart å komme inn og se!...Mange gode og rare minner..hi..hi;)

Prisen:10 kr! ;)


Kunstneren sa at det blir nok salg helt til i juli,både av hennes bilder og "loppe-ting".
Det er under loppemarkeder i Bergen,på facebook.(Se Stend /Fana) Det kan jo være det blir flere dager hun har salg av loppene.

Tror jeg ikke så over alle tingene,det var et annet rom med klær og smykker...hmmmm..da må jeg og en venninne avtale for "skattejakt", og gå en tur rundt på den fine plassen og ned mot sjøen...
Eller min kjære kan gå å handle,...:) så kiker jeg en stund...og får litt tid...å finne flere skatter...;)

prisen:15 kr ;)


Har også lyst å gå innom "vårt" bruktmarked i Arna,Haukeland,der har vi funnet mange fine møbler...og småting..gode priser og hyggelige betjening.De leverer rimelig til km pris..!Og her er gratis kaffe og vafler,hver dag..;)så verd et besøk..de er alltid glad i en prat..

Der fant vi en sofa/seng til min yngste..han har bare en ekstra madrass over...den er i heltre og vi betalte bare 500 kr!

Ønsker der en fin mandag...på skattejakt eller der du skal...;)

Hilsen Annki:-)